Parque Reunidos – har gitt oss uforglemmelige øyeblikk siden 1967

November i fjor kom nyheten om at vi hadde inngått en driftsavtale med det globale selskapet Parque Reunidos. De aller fleste har av oss har besøkt en eller flere av parkene deres, med god grunn, de eier og drifter 61 parker! Siden 1967 har selskapet utviklet seg til å bli en av de største og raskest voksende aktørene i verden. Under høysesongen har de en aktiv arbeidsstyrke på 18,000 ansatte, omtrent like mye som alle innbyggerne i Stord kommune!

Skiller seg ut

Parque Reunidos har klart å bli suksessrike driftere innen alle typer parker, spredt over ulike segmenter og regioner. De 4 store markedssegmentene er fornøyelsesparker, temaparker, dyrehager og vannparker. Visjonen som har ledet selskapet er å dele uforglemmelige øyeblikk med glede og underholdning sammen med gjestene deres, tilby unike, rike, innovative, kreative og trygge opplevelser. De baserer sin egen struktur på verdier, døpt de 5 vitale S-ene – safety, service, sales, savings og smiles. Grunnen til at Parque Reunidos skiller seg ut er fordi de har klart å overta så vanvittig mange forskjellige typer parker. Til og med unike temaparker, slik Vikingland blir, har de klart å drifte på en sunn, stabil og langsiktig måte.

Godt etablert på andre siden av fjellet

Parque Reunidos er allerede godt etablert i Norge. De eier og drifter Tusenfryd og Bø i Sommarland og har kunnskaper om hvordan man engasjerer oss nordmenn, men også utenlandske turister. At et så omfattende, globalt selskap er med oss, viser hvor stort potensiale det er for å bygge, drifte, vedlikeholde og utvikle Vikinglandet Thor’s Rike.

Introduksjonsvideo av Parque Reunidos:

Hjemmesiden deres:

Home English