Utforsk parken

Forbered deg til å legge ut på en fantastisk viking saga! Vi ønsker deg velkommen til Thors rike, hvor vikingalderen kommer til live igjen. Feir vikingsjelen som bor i deg med berg og dalbaner, autentiske show på scenen, spis ekte vikingmat og forsøk å forhandle med vikinger i butikkene deres.

En verden med helter, troll, jotner og magi … Spenning og eventyr … Guder og kjemper … Mot og bedrag … Mytologiske vesener og fantastiske omgivelser! Ta del i vår verden og la deg inspirere – Av et autentisk Vikingland, like ved der vikingenes egen hovedstad stod, for over 1000 år siden!

Oversikt

Thors Rike ønsker å ta deg med inn i de mest betydningsfulle historiene fra vikingtiden, fordelt på unike soner. Videoen ovenfor gir deg en virtuell opplevelse av parken, mens du finner beskrivelse av sonene i kartet under.

Slottsinngang

På en haug troner et mektig tre over hele parken, og er synlig fra mange mil. De falleferdige ruinene av et en gang majestetisk vikingfort har gjennom årene blitt flettet sammen med den tykke, krokete stammen og de vridde røttene. Det enorme, men slitte slottet markerer inngangen til Åsgard. Fra dette utsiktspunktet ser fortet forlatt, ødelagt og litt skummelt ut. Men drømmen om eventyr på andre siden er forlokkende.